Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Ferarri California – inlocuire parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Iasi

 
 
 

Ferrari California (tip F149) este modelul produs de producătorul italian de automobile Ferrari. Este un convertibil cu două uși 2 + 2 convertibile. Când a fost prezentata inițial în 2008, modelul California a fost echipat cu tracțiune pe roțile din spate si motorul aspirat un V8 twin-turbo de 4,3 litri complet nou, care oferă 552 cp, montat frontal.

California parcurge o viteză maximă de 310 km / h (193 mph) și poate accelera de la 0–100 km / h (0–62 mph) în mai puțin de patru secunde.

Modelul California a fost lansat la Salonul Auto de la Paris din octombrie 2008.

 Ferrari California face parte din noua gamă de modele echipate cu motoarele pozitionate frontal.

Ca particularitati al acestui model Ferrari odata cu lansarea sa, remarcam –

Primul model Ferrari care a fost echipat cu tehnologia Start/Stop ce permite motorului să se oprească în timp ce este în ralanti extins și să pornească din nou imediat după apăsarea pedalei de accelerație.
Primul model cu un motor Ferrari V8 montat frontal.

Primul model care a fost echipat cu o transmisie cu două ambreiaje in 7 trepte .

Primul model Ferrari construit cu hard top decapotabil, cu un plafon rabatabil metalic.

Primul model Ferrari echipat cu suspensie spate multi-link .

Primul model Ferrari echipat cu motoare cu injecție directă de benzină.


Ne amintim de modelul California cand fost prezentat la emisiunea auto britanică Top Gear (Gear Top) in luna noiembrie 2009. Episodul s-a centrat pe o provocare de fond pentru a determina care este cel mai bun model de mare turism.Ferrari California a participat la aceasta cursa cu Aston Martin DBS Volante și Lamborghini Gallardo Spyder. Cursa a avut loc la noi in Romania, pe cel mai frumos drum montan din Europa – Transfăgărășan.

Mai jos regasim un material video din emisiunea TopGear filmata pe Transfagarasan.

Dupa aceasta emisiune, in Romania au aparut tot mai multi pasionati de modelele produse de Ferrari, dovada sta in recenta vizita a acestui model in sediul nostru Pilkington Centru de Parbrize Iasi pentru inlocuirea parbrizului.

Cu o disponibilitate imediata in stocurile din reteaua Pilkington din Europa, colegii din Iasi au aprovizionat in 5 zile parbrizul necesar acestui model.

Pilkington Centru de Parbrize este prezent in Iasi de peste 20 de ani si este principalul reprezentant de referinta in domeniu in zona de est a Romaniei.

Sediul Pilkington Centru de Parbrize Iasi va asteapta la adresa din  Strada Bucium 55F.

“Parbrize Auto Bucuresti” ,  “Parbrize Auto Ferrari” si “Parbrize Ferrari” sunt fraze din ce in ce mai mai rostite in domeniul nostru de activitate de comunicare directa a clientilor companiei noastre si sunt dovada ferma ca Ferrari si modelele sale au multi pasionati in tara noastra .

Indiferent ca vorbim de parbriz Ferrari, parbriz Lamborghini, parbriz Porsche, parbriz Aston Martin, parbriz Bentley, parbriz Rolls Royce, parbriz Jaguar, parbriz Lexus, parbriz Corvette – Pilkington Automotive Romania SA prin reteaua nationala ce numara 28 sedii Centru de Parbrize reprezinta solutia si garantarea serviciilor de calitate Premium pentru inlocuirea parbrizelor , geamurilor laterale si lunetelor auto la modelele marcilor mai sus amintite.

Pilkington Automotive Romania este urmatorul agent comercial in ierarhia reprezentantelor marcilor auto existente in Romania care comercializeaza elemente vitrate avand la baza toate certificarile si omologarile conform legislatiei interne si internatioanle, fiind permanent in conformitate cu prevederile si standardele impuse de constructorii marcilor auto existe pe piata auto.Este foarte important de retinut ca fiecare sucursala Pilkington din reteaua Centru de Parbrize este autorizata de catre Registrul Auto Roman si detine toate certificarile de functionare, comercializare si colaborare cu societatile de asigurari din Romania, avand in fiecare sucursala personal special pregatit si agreat in intocmirea dosarelor de constatari daune cu decontare directa conform procedurilor fiecarei societati de asigurare. Suntem partenerii companiilor de asigurari Casco, avand 28 centre de constatari daune cu decontare directa.


Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto.
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitor.

Puteti solicita informatii despre parbrize, geamuri laterale si lunete auto privind disponibilitatea si compatibilitatea pentru modelul dumneavoastra apeland numarul de telefon *9900 sau pe email la adresa callcenterpilkington@ro.nsg.com