Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Echiparea cu Pilkington a primului model pick-up Mercedes din Clasa X

Noul Mercedes-Benz Clasa X a fost prezentat în cadrul unui eveniment care a avut loc în Africa de Sud. Abordarea de către Mercedes-Benz a segmentului pick-up a împărţit deja fanii mărcii în tabere: cei mai purişti n-ar fi vrut să vadă o astfel de maşină în gama producătorului german, iar cealaltă tabară susţine că acest pas trebuia făcut mai demult.

Indiferent de unde privim noul Mercedes-Benz Clasa X trebuie să admitem din start că firma din Stuttgart este o autoritate în materie de 4×4. Nu sunt mulţi producători care se pot lăuda cu un rival pentru Mercedes-Benz Clasa G spre exemplu. Din această perspectivă aparaţia unui pick-up în oferta Mercedes-Benz este absolut plauzibilă şi explicabilă economic.

Trebuie sa va precizam un important aspect, acela ca si acest nou model Mercedes al Clasei X , primul Pick-up al constructorului din Stuttgart, gratie parteneriatului de peste 50 de ani cu Pilkington este echipat din fabricatie cu parbrizele , geamurile laterale si lunetele produse de Pilkington.

Odata cu aparitia acestui nou model al constructorului german , Pilkington Romania isi mareste portofoliul de produse existente in stoc si pentru acest nou model Mercedes.

Cu o experienta nationala de peste 25 de ani in domeniu geamurilor auto Pilkington Automotive Romania pune la dispozitie tuturor clientilor toata gama de parbrize pentru autovehicule comerciale de transport persoane si marfuri in toate cele 25 locatii din reteaua de centre de parbrize.

In toate locatiile Pilkington aveti posibilitatea de a beneficia de toate serviciile de consiliere in identificare, ofertare si vanzare a reperelor din portofoliul Pilkington, constatare si intocmire de documentatie a dosarelor de daune geamuri auto pentru clientii care detin polite Casco emise de societatile de asigurari auto, montaj si asigurarea garantiei tuturor serviciilor oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania, puteti gasi vizitand site-ul nostru:

www.parbrize.ro

Pentru detalii, oferte de pret si consiliere clienti apeland la numarul unic cu tarif normal *9900  sau pe email la adresa – CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

Echipa Pilkington Romania .