Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Despre parbrizele Pilkington – stiati ca ?

Ştiaţi că?

→  Un parbriz trebuie să ofere mereu vizibilitate impecabilă? La urma urmei, siguranţa în trafic este posibilă doar pentru cei care pot vedea tot in campul vizual.

→  În combinaţie cu adezivul puternic, cu care este fixat, parbrizul este o componentă activă, purtătoare de sarcini, care face parte din caroseria automobilului? Conform specialistilor Pilkington divizia Automotive, parbrizul furnizează până la 30% din rigiditatea caroseriei unui automobil.  

→  Stabilitatea sa este redusă drastic de ciobirile datorate pietrelor si fisurilor spontane?

→  Chiar şi cele mai mici găuri, ciobituri, zgârieturi sau fisuri pot deteriora structura complexă a parbrizului, ceea ce duce la pierderea eficienţei airbagurilor in caz de accident?

→  La deschidere, airbagul frontal al pasagerului din faţă este susţinut în partea din spate de interiorul parbrizului, care în aceste condiţii trebuie să fie capabil să reziste la o astfel de tensiune mecanica ?

→  Cu timpul apar multe zgârieturi fine, din cauza prafului, nisipului, a racletelor pentru gheaţă, si a modului necorespunzator de curatare a acestuia etc? Aceste zgârieturi pot reflecta lumina provenită de la traficul din sens opus pe timp de noapte  sau de la soare când acesta este într-o poziţie joasă pe cer, provocând reflexii periculoase in vizibilitatea conducatorului auto.. 

→  La aproximativ 250.000 de kilometri, parbrizele sunt, de cele mai multe ori, într-o stare atât de avansată de uzură, încât trebuie înlocuite din consideraţie pentru siguranţa traficului?

Despre Parbrizele Pilkington este foarte important de retinut ca…

…  sunt proiectate conform specificaţiilor producătorilor marcilor auto, ţinându-se cont de cerinţele întregii game de modele, în aşa fel încât să poată fi păstrat efectul de stabilitate în structura automobilului.

…  asigură restaurarea siguranţei operaţionale şi funcţionale, după interventii de reparatie la caroserie.

…  permit reparaţii şi instalări rapide, sigure şi mai economice, deoarece se potrivesc perfect.

…  asigură protecţie UV eficientă, stabilita in conformitate cu normele legislative in vigoare.

…  oferă o călătorie confortabilă, graţie proprietăţilor excelente de antifonare. 

…  sunt disponibile într-o gamă variată de nuanţe de culoare a sticlei şi nuanţe de culori integrate in sticla parbrizului sub denumirea de echipare cu parasolar.

Pilkington Automotive Romania este urmatorul agent comercial in ierarhia reprezentantelor marcilor auto existente in Romania care comercializeaza elemente vitrate avand la baza toate certificarile si omologarile conform legislatiei interne si internatioanle, fiind permanent in conformitate cu prevederile si standardele impuse de constructorii marcilor auto existenti pe piata auto.

La fiecare produs comercializat in reteaua Pilkington, veti primi din partea personalului abilitat pe langa documentele fiscale legale si certificatele de conformitate si omologare a produsului respectiv achizitionat, lucru foarte rar intalnit in domeniul comercializarii si montajului parbrizelor, geamurilor auto si lunetelor auto din tara noastra.

Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto. 
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitori.

Suntem partenerii companiilor de asigurari Casco, avand 27 centre de constatari daune cu decontare directa.

Avem disponibile pe stoc o multime de repere la PRET PROMOTIONAL pentru toate modelele mărcilor auto.

Poti apela direct pentru informatii, dispecerii celor 27 locatii ale Pilkington Romania din rețeaua națională de centre de parbrize la numerele de telefon din lista ce se regaseste AICI

www.parbrize.ro