Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Ce se intampla cu parbrizul masinii tale cand il speli in plina zi caniculara de Vara ?

Ce cauzează fisurile și crăpăturile în parbriz, în afara impactului cu pietricele din trafic și alte obiecte străine. Răspunsul simplu este: surse de stres, crăpături care aparent se formează fără nici un motiv. Aparent…

Care sunt cauzele aparitiei acestor carpaturi ?

Atunci cand  cineva se prezinta la sediile Pilkington din Romania cu o crăpătură, facem o constatare impreuna cu propietarul masinii la care intervine intrebarea: Care este motivul fisurii ?

 Dacă nu găsim un punct de impact cu pietricele din trafic și alte obiecte străine motivul crăpăturii poate fi unul din următoarele:

Schimbarea temperaturii – Cel mai des este diferența de temperatură extremă dintre interiorul mașinii și exterior, pe scurt, șocul termic. De exemplu spălarea mașinii VARA cu apă foarte rece într-o zi caniculară sau dezghețarea parbrizului cu apă fierbinte.pe timp de iarna sunt cauze directe pentru craparea instantanee a geamurilor auto.

Schimbarea presiunii – Schimbări de presiune inclusiv presiunea vântului. Un exemplu extrem: exploziile generează unde de șoc care pot schimba presiunea atmosferică pe o razie mai mare. Parbrizele mașinilor locate în apropiere pot fi distruse sau avariate, deci pot apărea fisure de genul.

Daca va aflati intr-una din situatiile in care parbrizul masinii este crapat nu ezitați să luați legătura cu reprezentantii Pilkington, adevarati profesioniști cu o vasta experienta in domeniul geamurilor auto de peste 25 de ani in Romania , si de peste 80 de ani in Europa si pe plan mondial.

Dați-ne un telefon, veniți la oricare sediile noastre din țară sau solicitați-ne la locația în care vă aflați si veti gasi solutii potrivite dumneavoastra oferite de personalul Pilkington la cel mai inalt standard de calitate,responsabilitate si profesionalism.

Daca detineti o polita facultativa Casco emisa de societatile de asigurari auto , tot la Pilkington, in intreaga retea nationala, aveti beneficiul deschiderii dosarului de constatare dauna, instrumentare si aprobare cu efectuarea inlocuirii in cel mai rapid timp posibil cu repere disponibile pe stoc pentru toata gama de autoturisme, autovehicule de transport marfa si persoane.

Mai multe detalii privind informatiile celor 25 locatii ale Pilkington Romania , puteti gasi vizitand site-ul nostru

WWW.PARBRIZE.RO ,

pentru detalii, oferte de pret, si consiliere clienti

apeland numarul unic cu tarif normal

*9900

sau pe email la adresa – CallCenterPilkingto@ro.nsg.com.

Echipa Pilkington Romania .