Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Ce se întâmplă cu ITP-urile care expiră în perioada stării de urgență? „NU se prelungește valabilitatea” / Ce trebuie să facă cei afectați

Potrivit comunicatelor postate pe paginile oficiale de Facebook MAI (Ministerul Afacerilor Interne – intrebarea nr.14) si DSU ( Departamentul pentru Situatii de Urgenta) ne lamuresc in privinta valabilitatii Itp la autovehicule pe durata starii de urgenta.

Valabilitatea Inspecției Tehnice Periodice a autovehiculului nu se prelungește dacă aceasta expiră pe parcursul stării de urgență în care sunt impuse măsurile restrictive privind circulația persoanelor, se arată într-un răspuns al MAI (Ministerul Afacerilor Interne) si DSU (Departamentul pentru Situatii de Urgenta) din cadrul Grupului de Comunicare Strategică. În schimb, șoferii al căror ITP expiră se pot deplasa pentru efectuarea inspecției la stațiile dedicate bifând opțiunea potrivită pe declarația pe proprie răspundere.

In situatia in care aveti avariat parbrizul, geam lateral sau luneta la masina dumneavoastra, se efectueaza programare apeland numarul de telefon al Callcenter Pilkington*9900.

Pentru a va putea deplasa in locatiile Pilkington din reteaua nationala Centru de Parbrize este necesar sa aveti completata Declaratia pe proprie raspundere in forma actualizata, unde veti completa locul deplasarii (sediul Pilkington Centru de Parbrize) si veti bifa optiunea –  „2. asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice;”

Te-ar putea interesa si
ATELIERELE PILKINGTON FUNCTIONEAZA CU PROGRAM REDUS

Urmareste noutatile si pe pagina de facebook click aici