Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Calibrarea sistemelor de siguranța ADAS dupa înlocuirea parbrizului – operația esențiala pentru Siguranță

Calibrarea sistemelor de siguranță ADAS montate pe parbriz după înlocuirea parbrizului avariat este operația tehnică esențială pentru restabilirea Siguranței autovehiculului la rulajul în trafic.

https://youtu.be/onWNSkdFMI4

Pilkington Centru de Parbrize București este singură companie după reprezentanțele mărcilor auto locale care realizează calibrarea sistemelor de siguranță ADAS cu cel mai performant soft și device multimarca în domeniu.

Tot mai mulți clienți dezamăgiți de experiențele neplăcute avute cu alte companii din domeniu care nu asigură această operație tehnologică aleg serviciile complete oferite de Pilkington Centru de Parbrize în materie de Siguranță și restabilirea a Siguranței.

Compania Pilkington Automotive România continuă proiectul de echipare a sediilor Pilkington Centru de Parbrize cu dispozitivele tehnice și softurile destinate calibrării sistemelor de siguranță poziționate pe parbrize.

SIGURANȚA pentru Noi nu este un COMPROMIS !

Alegeți parbrizele, geamurile laterale, luntele și serviciile complete oferite de Pilkington în rețeaua națională Centru de Parbrize.

Aveți parbrizul spart și doriți o ofertă de preț pentru înlocuire acestuia ? Folosiți formularul cerere de ofertă – https://parbrize.ro/ofertă-de-preț-și-programare-la-înlocuirea-parbrizului/

Aveți parbrizul spart și doriți înlocuirea acestuia pe Casco și aveți deja făcută constatare la inspectorii societății de asigurare Casco deținută ? Este simplu accesați pagină noastră unde completați câteva date de contact, încărcați notă de constatare și în cel mai scurt timp veți fi contactat de operatorii noștri pentru programarea la înlocuire pe Casco – https://parbrize.ro/am-nota-de-constatare-casco-vreau-programare-montaj/

Aveți parbrizul spart și doriți înlocuirea acestuia pe Casco ? La sediile Pilkington realizăm procedurile de deschidere dosare de constatare elemente vitrate cu decontare directă pe Casco.

Pentru programări online utlizati formularul nostru – https://parbrize.ro/programare-deschidere-dosar-casco/

Avem disponibilă pentru clienți și o linie telefonică care face legătură cu Callcenter-ul Pilkinton la numărul *9900 care va oferă toate informațiile necesare din domeniul elementelor vitrate auto, oferte de preț, programări, suport pentru asigurările de tip Casco și multe alte servicii.