Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Bentley Mulsanne, servicii Premium complete de tip Casco la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti – Floreasca.

Bentley Mulsanne Extended WheelBase 2017, vizita in sediul Pilkington Centru de Parbrize din Bucuresti – Floreasca pentru inlocuire parbriz in baza serviciilor premium destinate clientilor asigurati cu politele de tip Casco.

Extravagant, impunator si rafinat, acest Mulsanne a parcurs in sediul nostru toate etapele prevazute in procesul de realizare a procedurii de constatare dauna cu decontare directa pe Casco pentru elemente vitrate.

Una din cele mai importante etape ale procesului premergator inlocuirii parbrizului pe Casco este efectuarea pozelor, ocazie de care personalul sediului din Bucuresti – Floreasca a profitat delectandu-ne cu cateva imagini prezentate mai jos.

Intreaga galerie foto Bentley Mulsanne o regasiti aici.

Avand un rulaj realizat de numai 12000 km, Mulsanne si proprietarul sau au cunoscut efectele distructive ale parbrizului in urma impactului de piatra provenita din trafic.

In baza asigurarii facultative de tip Casco din dotare, zilele urmatoare superbul Mulsanne va primi un nou parbriz in baza unei comezi speciale.

Precizam ca am identificat pe acest model placutele de identificare a celor care au construit manual acest model in fabrica Bentley din Regatul Unit.

Construit in totalitate manual Mulsanne are de asemenea motorul construit manual de un mecanic Bentley care si-a pus amprenta prin prezenta numelui sau pe placuta de identificare a seriei motorului itr-un mod distinctiv si original Bentley.

Mulsanne din imaginile noastre este echipat cu un motor pe benzina cu o cilindree de 6750 cmc ce dezvolta o putere de 450 cp.

Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti – Floreasca este sediul Pilkington cunoscut in capitala avand o experienta in activitate continua de peste 26 ani la adresa din str.Albac nr. 21.

Cu un personal atent instruit, profesionist, pasionat si apreciat asa cum rezulta din pozitionarea pe Google Maps si din recenzile clientilor care au beneficiat de serviciile oferite, Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti – Floreasca face fata cu brio tuturor provocarilor rezultate in montaje profesioniste a parbrizelor chiar si in cazurile modelelor exclusiviste, precum acest Bentley Mulsanne.https:

Pilkington Automotive Romania este urmatorul agent comercial in ierarhia reprezentantelor marcilor auto existente in Romania care comercializeaza elemente vitrate avand la baza toate certificarile si omologarile conform legislatiei interne si internatioanle, fiind permanent in conformitate cu prevederile si standardele impuse de constructorii marcilor auto existe pe piata auto.Este foarte important de retinut ca fiecare sucursala Pilkington din reteaua Centru de Parbrize este autorizata de catre Registrul Auto Roman si detine toate certificarile de functionare, comercializare si colaborare cu societatile de asigurari din Romania, avand in fiecare sucursala personal special pregatit si agreat in intocmirea dosarelor de constatari daune cu decontare directa conform procedurilor fiecarei societati de asigurare. Suntem partenerii companiilor de asigurari Casco, avand 28 centre de constatari daune cu decontare directa.


Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul distributiei si a montajului de geamuri auto.
Strategia grupului este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete, la cel mai inalt nivel calitativ.
Viitorul pentru noi inseamna adaptarea permanenta la noile exigente ale clientilor. Investitia in perfectionare ne va deosebi permanent de competitor.

Puteti solicita informatii despre parbrize, geamuri laterale si lunete auto privind disponibilitatea si compatibilitatea pentru modelul dumneavoastra apeland numarul de telefon *9900 sau pe email la adresa callcenterpilkington@ro.nsg.com