Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

Auto Sima Focșani este acum Team Partener al rețelei naționale Pilkington Centru de Parbrize.

Reteaua națională Pilkington Centru de Parbrize își extinde aria acoperire și în județul Vrancea prin parteneriatul încheiat la începutul lunii decembrie cu Auto Sima Beyer Srl, compania de referință  în domeniul auto din județul Vrancea ce are la bază o experiență în domeniu de peste 26 ani, caracterizată prin profesionalism, experientă și seriozitate .

 Auto Sima Focșani este reparator agreat de tradiție al mărcilor Dacia,Renault, Fiat,Peugeot și Jeep în județul Vrancea. Având o gamă variată de servicii destinate clienților, ca servicii de tip ITP, reparații caroserie, întreținere, revizii periodice, diagnosticare, piese de schimb și accesorii originale – Auto Sima oferă soluții la cheie și servicii de încredere, pentru orice model auto la prețuri accesibile pentru orice buzunar. 

 Având o bază comună de principii ce stau la baza succesului în domeniu, parteneriatul solid cu Auto Sima Beyer Srl este bazat pe colaborare, seriozitate, comunicare și deservire promptă pentru Parbrize auto Pilkington, geamuri laterale Pilkington și lunete auto Pilkington.

 Pilkington Automotive România continuă procesul de acoperire națională prin colaborarea cu companii ce au la bază principii solide de functionere asa cum se caracterizează în plan local Auto Sima Beyer Srl, care se număra acum din cei 24 Team Parteneri de încredere ai Pilkington Automotive România.

    Urăm pe această cale “Bun Venit in reţeaua naţională Pilkington Centru de Parbrize !” colegilor de la Auto Sima Beyer Srl Focșani.

 Dacă sunteți în căutare de parbrize auto, geamuri laterale sau lunete auto vă puteți baza pe serviciile oferite de partenerul nostru local – Auto Sima Beyer Srl.

 Auto Sima vă stă la dispoziție cu servicii profesioniste în domeniul auto în locația aflată la adresa din

 Calea Munteniei nr. 11,Focșani, Vrancea

Telefon-0237 231.000

Orar-L-V : 8.00-17.00 / S-D : 8.00-13.00

Website – www.autosima.ro

Deasemenea vă amintim că suntem principalii parteneri ai societatilor de Asigurari Auto, pentru care realizam clientilor asigurati, procedurile de constatari daune elemente vitrate cu decontare directa pe politele de asigurari de tip Casco.

Aveti parbrizul spart si doriti o oferta de pret pentru inlocuire acestuia ? Folositi formularul cerere de oferta  –  https://parbrize.ro/oferta-de-pret-si-programare-la-inlocuirea-parbrizului/

Aveti parbrizul spart si doriti inlocuirea acestuia pe Casco si aveti deja facuta constatare la inspectorii societatii de asigurare Casco detinuta ? Este simplu accesati pagina noastra unde completati cateva date de contact, incarcati nota de constatare si in cel mai scurt timp veti fi contactat de operatorii nostri pentru programarea la inlocuire pe Casco – https://parbrize.ro/am-nota-de-constatare-casco-vreau-programare-montaj/

Aveti parbrizul spart si doriti inlocuirea acestuia pe Casco ? La sediile Pilkington realizam procedurile de deschidere dosare de constatare elemente vitrate cu decontare directa pe Casco.

Pentru programari online utlizati formularul nostru – https://parbrize.ro/programare-deschidere-dosar-casco/

Avem disponibila pentru clienti si o linie telefonica care face legatura cu Callcenter-ul Pilkinton la numarul *9900 care va ofera toate informatiile necesare din domeniul elementelor vitrate auto, oferte de pret, programari, suport pentru asigurarile de tip Casco si multe alte servicii.