Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

ADAS – tehnologia Sigurantei asigurata de echipamentele de diagnoza si recalibrare la Pilkington Automotive Romania.

Anul trecut, UE a agreat instaurarea obligativității sistemelor ADAS în toate vehiculele noi, începând cu 2022. Tehnologia inovativă este deja unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creștere în piața de diagnoză a vehiculelor, fiind instalată standard în majoritatea mărcilor și modelelor auto.

Recalibrare camera video parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Iasi


Ce este ADAS?

Sistemele ADAS sunt proiectate pentru îmbunătățirea siguranței pasagerilor și un condus optim. Bazat pe senzori, camere video si radare speciale, tehnologia ADAS ajută la evitarea coliziunilor și accidentelor prin alertarea șoferilor legat de potențiale probleme în timp real, implementând protocoale de siguranță și în anumite cazuri chiar putand prelua controlul vehiculului.

Recalibrare camera video parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Iasi

Piața actuală ADAS poate fi divizată în 2 secțiuni majore: camere și radare. In sediile Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj zilnic sunt inregistrate in activitatea de lucru vehicule echipate cu sisteme ADAS bazate pe camerele instalate în parbriz. Atunci când parbrizele sunt schimbate la astfel de vehicule, sistemele ADAS trebuie recalibrate cu un echipament de diagnoză potrivit și hardware de calibrare, iar Pilkington Automotive Romania a demarat un amplu proces de investitii in echiparea sediilor Centru de Parbrize cu echipamentele de diagnoza software si calibrare a sistemelor ADAS.

O ramura din sectorul ADAS cu o foarte mare creștere este reprezentata de sistemele pe bază de radar. Acestea acoperă circumferința vehiculului, detectând puncte moarte, pietoni, informații cu privire la trafic și la nevoie, declanșând frânarea de urgență. Cu aceste sisteme, recalibrarea este necesară după orice lucrare de servisare ce afectează geometria vehiculului, deoarece sistemul ADAS funcționează pe baza acestor date.

Recalibrare camera video parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Iasi

ADAS ca tehnlogie inovativa a crescut în popularitate incepand din anul 2016, atunci când producătorii au trebuit să introducă frânarea de urgență autonomă și sistemul de avertizare pentru depășirea benzii prin camerele montate la nivelul parbrizelor, ca și standard minim în obținerea unui rating de 5 stele Euro NCAP.

Recalibrare camera video parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti

Pilkington, producatorul de parbrize auto pentru divizia automotive, membra a grupului NSG, liderul la nivel global in producatia de sticla pentru toate domeniile, furnizorul de prim montaj al parbrizelor echipate pe marcile auto Premium, s-a adapat cerintelor producatorilor auto prin colaborarea in dezvoltare si implementare a tehnologiilor de Siguranta echipate pe parbrize, fiind furnizorul de referinta pentru marcile auto in materie de furnizare de parbrize auto adaptate la noile tehnologii de siguranta.

Recalibrare camera video parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti

Tehnologia Sigurantei oferita de sistemele ADAS pentru o experiență de șofat diferită.

Cele mai recente sisteme ADAS sunt proiectate să intervină doar în cazul unui pericol iminent, dar, pe măsură ce vehiculele autonome încearcă să schimbe complet experiența de conducere a vehiculelor, tehnologia ADAS se va dezvolta și mai mult. Odată cu dezvoltarea vehiculelor autonome, sistemele ADAS sunt pe punctul de a deveni și mai importante în designul noilor vehicule.

Recalibrare camera video parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti

Tehnologiile viitorului vor trebui să permită șofatul autonom la viteze mari, în timp ce pasagerul se concentrează pe alte activități precum lucru sau citit. Sistemele ADAS montate pe parbrize si in structura interna a vehicului vor trebui să opereze în orice condiții de trafic, încetinind în traficul aglomerat și accelerând pe măsură ce aglomerația se disipează. Mai mult decât atât, pe măsură ce vehiculele devin birouri mobile sau zone de relaxare, tehnologia din interior va necesita o percepție 360º a mediului. În viitor, sistemele de senzori vor interacționa cu platforme automotive sigure, de mare putere, și cu sisteme de inteligență artificială, suportată de o infrastructură securizată în cloud.

Recalibrare camera video parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti

Ca și parte a angajamentului de a fi alaturi de producatorii auto si de a crea o societate automotive mai sigură, Pilkington ca principal furnizor de parbrize auto este considerat ca parte esentiala in mișcarea către tehnologia autonomă de mai bine de 20 de ani. Eforturile au fost focusate pe dezvoltarea de parbrize care integreaza sistemele și tehnologiile ce îmbunătățesc siguranța șoferului si eficientizează condusul.

Recalibrare camera video parbriz la Pilkington Centru de Parbrize Bucuresti

Munca si implicarea Pilkington în acest domeniu a început odată cu dezvoltările tehnologice ce permit parbrizului sa integreze elementele active de siguranta ca acestea sa asigure optim controlul si funcțiile vehicului, minimizând riscurile unei coliziuni. Acesta e modul de operare a majorității sistemelor ADAS în acest moment. Cercetarea extensivă în tehnologia radarelor și senzorilor a fost punctul focal, permițând Pilkington să dezvolte parbrize ce se pliaza exact pe modelele de echipamente de siguranta destinate detectarii și recunoasterii posibilelelor hazarde, înainte ca acestea să devină un pericol.

Pentru domeniul Aftermarket independent asa cum este incadrat si domeniul de activitate al Pilkington Automotive Romania SA, diagnoza si recalibrarea sistemelor ADAS este tehnologia care a ajuns deja în echiparea sediilor Pilkington Centru de Parbrize și care va deveni un lucru comun în următorii ani in toate sediile retelei nationale. Prin investiția în echipamentul potrivit și training continuu al tehnicienilor nostri, Pilkington este si va fi partenerul de incredere de pe piata locala in mentenanta si asigurarea functionarii optime a elementelor componente din tehnologia ADAS.  Mai mult decât atât, odată cu inovațiile în tehnologia autonomă, mașinile viitorului vor fi mai sigure, mai independente și mai avansate din punct de vedere tehnologic decât oricând.

Calibrarea sistemelor de siguranță ADAS montate pe parbriz după înlocuirea parbrizului avariat este operația tehnică esențială pentru restabilirea Siguranței autovehiculului la rulajul în trafic.https://youtu.be/onWNSkdFMI4

Pilkington Automotive Romania prin reteaua nationala Centru de Parbrize este singură companie după reprezentanțele mărcilor auto locale care realizează calibrarea sistemelor de siguranță ADAS cu cel mai performant soft și device multimarca în domeniu.

Tot mai mulți clienți dezamăgiți de experiențele neplăcute avute cu alte companii din domeniu care nu asigură această operație tehnologică aleg serviciile complete oferite de Pilkington Centru de Parbrize în materie de Siguranță și restabilirea a Siguranței.

Compania Pilkington Automotive România continuă proiectul de echipare a sediilor Pilkington Centru de Parbrize cu dispozitivele tehnice și softurile destinate calibrării sistemelor de siguranță poziționate pe parbrize.

SIGURANȚA pentru Noi nu este un COMPROMIS !

Alegeți parbrizele, geamurile laterale, luntele și serviciile complete oferite de Pilkington în rețeaua națională Centru de Parbrize.

Aveți parbrizul spart și doriți o ofertă de preț pentru înlocuire acestuia ? Folosiți formularul cerere de ofertă – https://parbrize.ro/ofertă-de-preț-și-programare-la-înlocuirea-parbrizului/

Aveți parbrizul spart și doriți înlocuirea acestuia pe Casco și aveți deja făcută constatare la inspectorii societății de asigurare Casco deținută ? Este simplu accesați pagină noastră unde completați câteva date de contact, încărcați notă de constatare și în cel mai scurt timp veți fi contactat de operatorii noștri pentru programarea la înlocuire pe Casco – https://parbrize.ro/am-nota-de-constatare-casco-vreau-programare-montaj/

Aveți parbrizul spart și doriți înlocuirea acestuia pe Casco ? La sediile Pilkington realizăm procedurile de deschidere dosare de constatare elemente vitrate cu decontare directă pe Casco.

Pentru programări online utlizati formularul nostru – https://parbrize.ro/programare-deschidere-dosar-casco/

Avem disponibilă pentru clienți și o linie telefonică care face legătură cu Callcenter-ul Pilkinton la numărul *9900 care va oferă toate informațiile necesare din domeniul elementelor vitrate auto, oferte de preț, programări, suport pentru asigurările de tip Casco și multe alte servicii.