Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

100 ani de existenta evolutie si tehnologie in productia de sticla a grupului Nsg

Pilkington Automotive Romania, membra a grupului NSG, alaturi de toate companiile membre ale grupului NSG aniversează azi, 22.11.2018, 100 de ani de existenta a grupului din care face parte.

Compania a fost infiintata pe 22 noiembrie, anul 1918, fiind denumita initial America Japan Sheet Glass Co. Ltd. cu sediul central în Osaka, după ce a obținut tehnologia de la Libbey Owens Ford Glass Co. din Statele Unite pentru a produce sticlă plană folosind procesul Colburn. Compania și-a schimbat ulterior numele în Nippon Sheet Glass Co.Ltd. în ianuarie 1931.

A extins operațiunile din Japonia după al doilea război mondial, iar în octombrie 1970 a achiziționat Nippon Safety Glass Co. Ltd. În aprilie 1999, compania a fuzionat Nippon Glass Fiber Co.Ltd. și Micro Optics Co, Ltd.

În aprilie 2001, compania a achiziționat Nippon Muki Co., Ltd. și în iulie 2004 a mutat sediul central din Osaka la Minato Ward din Tokyo.

Pilkington

În 1986, Pilkington a cumpărat Libbey Owens Ford. După o achiziție convenită de 20% dintre Pilkington din Regatul Unit în 2001, în 2006, NSG a cumpărat 80% din acțiunile reziduale.
Înființată în 1918, grupul NSG a achiziționat în iunie 2006 producătorul de sticlă Pilkington plc, cu sediul în Regatul Unit. În prezent, compania a combinat vânzări de aproximativ 600 miliarde JPY cu linii de productie de sticla în 29 de țări și vânzări în 130 de țări, angrenanad in tot acest proces desfasurat pe plan mondial aproximativ 28.500 de persoane.

Afacerile Grupului cu sticlă plană, care cuprinde produsele pentru construcții și produsele pentru automobile, reprezintă 90% din vânzările anuale, restul de 10% fiind reprezentat de productia de sticla cu utilizare si destinatii speciale.

Productia de sticla cu utilizare si destinatii speciale acoperă o serie de piețe de nișă, dintre care cele mai importante sunt afișajele și produsele optice pentru imprimante și copiatoare.

Din punct de vedere geografic, 42% din vânzările Grupului NSG sunt în Europa, 28% în Japonia și 13% în America de Nord, restul fiind în principal în America de Sud, Asia de Sud-Est și China.

Imaginile video din link-urile de mai jos prezintă evolutia procesului de producție a sticlei și domeniile unde aceasta este utilizata.

Împreună, alături de Grupul NSG lucram pentru încă 100 de ani de producție și evoluție.

La multi ani NSG Group !

La multi ani Pilkington !

www.parbrize.ro

www.nsg.com