Callcenter Parbrize Pilkington

*9900 (Tarifare normală)

10.10.2019 – Zi importanta pentru Pilkington Automotive Romania

10.10.2019 – Zi importanta pentru Pilkington Automotive Romania.

Azi, este o zi speciala pentru compania noastra, avem in curs de desfasurare 2 evenimente importante  – Ziua anuală a Siguranței in Munca si Aniversarea a 12 ani de existenta Pilkington in Romania.

Ziua anuală a Siguranței in Munca desfasurata in cadrul grupului NSG continuă să fie un eveniment global de mare succes. In toate ramurile de activitate ale grupului #Nsg printre care si divizia Automotive reprezentata de Pilkington, anual se organizează activități legate de securitatea si siguranta in munca, iar angajaților li se oferă posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de prim ajutor, combatere a posibilelor pericole și intervenție in cazurile de situatii de urgență.

image.png

Siguranța este la baza valorilor și principiilor Pilkington.

Credem că oamenii sunt cel mai important atu al companiei noastre și prețuim sănătatea și siguranța tuturor angajaților noștri mai presus de orice alte considerente.

Sănătatea, siguranța și bunăstarea tuturor angajaților, antreprenorilor, vizitatorilor, vecinilor și clienților rămân în fruntea activității noastre de afaceri.

Grupul Nsg se angajează să conducă inițiativele de sănătate și siguranță în fiecare parte a activității. Politicile noastre de siguranță se bazează pe premisa că toate accidentele pot fi prevenite.

In acest context, 10.10.2019 a fost declarată de companie drept Ziua a Securității si Sigurantei in Munca in cadrul companiei noastre. Este o zi în care sucursalele Pilkington din toata tara organizează intalniri comune cu toti angajatii si dezbat subiecte care se concentrează pe tema siguranței. La aceasta actiune participa toti angajatii, impreuna cu partenerii si colaboratorii companiei si sunt angrenati cu totii in schimburi de opinii, pentru a reflecta și intelege importanța temei siguranței și a măsurilor utile pentru îmbunătățirea standardului de securitate si siguranta in munca existent la un nivel ridicat in tot cadrul grupului Nsg din care si  Pilkington Automotive Romania este parte. 

Aceasta zi la nivel national manifestata in cadrul companiei este o ocazie de reflecție transversală, care implică angajații la toate nivelurile, pentru a îmbunătăți siguranța proprie și a celorlalți la locul de muncă.

Într-un mesaj clar, Robert Burkhardt, CEO al Pilkington Automotive Romania, alaturi de toti Managerii sediilor Pilkington din reteaua nationala Centru de Parbrize vor apela toți angajații  si ii vor implica în diverse inițiative proactive pentru promovarea comportamentului și „gândirea în siguranță”.

Tot cu ocazia acestei zile s-au împlinit 12 ani de excelenta în serviciile destinate clienților sai de Pilkington Automotive Romania.
Pilkington Automotive România își continua cursa pentru aniversarea a 20 de ani de prezenta si evolutie prin excelenta în domeniul geamurilor auto.

image.png

Cum acești 12 ani de experienta și profesionalism nu ar fi fost posibili și impliniti fără aportul personalului profesionist al Pilkington Automotive România, va uram pe aceasta cale un călduros – „La mulți ani !” – tuturor angajaților, care prin activitatea desfășurată ridicati la rang de maxim profesionalism tot ceea ce reprezinta Pilkington în România si rețeaua națională de Centru de Parbrize.

La multi ani, Pilkington Automotive Romania !

www.parbrize.ro